Hledáte spojení výborného vína od regionálních vinařů, skvělé kuchyně a tradiční atmosféry, kterou najdete jen na Slovácku?To je Moja vinotéka.O denní menu se stará veganská a vegetariánská kuchyně od Ezoboostru.
Jsme tolerantní k vašim intolerancím.
Domací burgery, pizza, těstoviny, saláty, dezerty - vše vlastní výroby z vybraných surovin. Můžete si pochutnat přímo u nás nebo vám vše zabalíme s sebou.
Cukrárska výroba so zárukou bezlepkovej bezpečnosti. Výroba bezlepkových, bezmliečnych, vegánskych a raw zákuskov a tort, sladké aj slané koláčiky. Zákazková výroba narodeninových, svadobných a špeciálnych tort a koláčikov na mieru.
Malá útulná kavárna nabízející výběrovou kávu z pražírny Jizba, domácí cheesecaky, domácí tonic, rozpouštěnou čokoládu a spoustu dalších dobrot. Nechybí veganské a bezlepkové dezerty a rostlinné mléko do kávy.
Hybernská 1034/5, Nové Město, 110 00 Praha-Praha 1, Česko
Červený Jelen, je od podzimu 2019 nová restaurace, která v sobě kombinuje ducha prvorepublikových restaurací se současným moderním pojetím gastronomie i servisu.
Přijďte na kávu, koktejl, záskusky, dorty, koblížky nebo třeba na zmrzlinu. Pravidelně každý den několik druhů veganských dezertů, ovocné sorbety, rostlinné mléko do kávy a i něco slaného na zub.
Tichá kavárna je první pražskou kavárnou, která zaměstnává neslyšící obsluhu. Kromě výborné kávy a jiných lahodných nápojů, nabízí kavárna i místní specialitu – sladké a slané palačinky.
Vytvořili jsme v Karlíně místo, kde si k jednomu stolu sedne vegan, vegetarián i milovník masa a každý dostane na talíři jídlo, které dává smysl. Spojovat lidi bez předsudků, to je naší hlavní misí.
Bistro, situované ve sklepních prostorách, s příjemnou atmosférou a minimalistickým industriálním vzhledem. Vynikající sushi delikatesy, vytvářím z kvalitních ryb z moře nebo volných sádek a bio zeleniny, k tomu vychlazené prosecco, točené pivo nebo domácí limonáda.
Hospůdka zaměřená na vegetariánské a veganské pokrmy. Domácí kuchyně, skvělé pivo a víno, domácí limonády, výběrová káva, ... Přes týden se stavte na výbornou večeři a o víkendu ochutnejte skvělý brunch.