Vegetariánská Bio restaurace sídlí ve Střílkách v historické budově bývalého pivovaru z roku 1750. V příjemném posezení pod klenutými stropy si můžete nerušeně vychutnat zdravé dobroty. Nabízíme menu připravené z kvalitních lokálních a co nejčerstvějších surovin!
Vchod od regulace, Ke Stadionu 179, Podmoklice, 513 01 Semily, Česko
Tvoříme pro Vás místo, kde si budete moci dát vegetariánské (a někdy i veganské) obědové menu nebo víkendový brunch. Místo, kam si zajdete na lahodnou kávu a zákusky či pečivo z naší výroby.
Oběd třeba objednat předem, nejpozději do 9:00 daného dne. K dispozici vždy tzv. jídlo týdne.
Hledáte spojení výborného vína od regionálních vinařů, skvělé kuchyně a tradiční atmosféry, kterou najdete jen na Slovácku?To je Moja vinotéka.O denní menu se stará veganská a vegetariánská kuchyně od Ezoboostru.
Jsme tolerantní k vašim intolerancím.
tř. Míru 2672, 530 02 Pardubice-Pardubice I, Česko
Cílem naší restaurace je nabídnout zákazníkům čerstvý, rychlý, kvalitně připravený oběd bez polotovarů a dochucovadel - denně 2 bezmasá /vegetariánská i veganská/ jídla a 1 masové. V létě rovněž salát. Kromě toho vyrábíme čerstvé těstoviny pod vlastní značkou NAŠE ČERSTVÉ TĚSTOVINY, máme skvělou cukrárnu a pečeme bezlepkový i 100%žitný kvasový chléb.
Připravujeme vše bez lepku, laktózy, cukru a živočišných produktů. Přijďte posedět na snídani, lehký oběd či odpolední svačinku. Můžete si pochutnat na salátech, pomazánkách, dortících, kávě a smoothie.
Bistro & kavárna v unikátním prostoru v centru Plzně s nabídkou servírovaných snídaní, domácích dezertů, sendvičů, salátů a vyváženého poledního menu mezinárodní kuchyně.
Přijďte na kávu, koktejl, záskusky, dorty, koblížky nebo třeba na zmrzlinu. Pravidelně každý den několik druhů veganských dezertů, ovocné sorbety, rostlinné mléko do kávy a i něco slaného na zub.
Bistro, situované ve sklepních prostorách, s příjemnou atmosférou a minimalistickým industriálním vzhledem. Vynikající sushi delikatesy, vytvářím z kvalitních ryb z moře nebo volných sádek a bio zeleniny, k tomu vychlazené prosecco, točené pivo nebo domácí limonáda.
Vaříme většinou indonéské jídlo, ale vaříme to, co nám chutná – a není to vždy indonéské. Nabízíme Vám tak to, co sami jíme. Vedle masových nabízíme vegetariánské, veganské a bezlepkové pokrmy.