Zobrazují se nejnovější místa z celé Veggiezone.
To není zrovna nejužitečnější, nechceš si radši nechat zobrazit místa v okolí?
Bistro
čtvrtek 10:00 - 0:00
zavírá za 13 hod. a 23 min.
nám. 5. května 835, 500 02 Hradec Králové, Česko
Bistro, café & music bar v Hradci Králové, jehož cílem je znovu probudit zapomenuté Genius Loci Hradecké náplavky jako místa kultury, umění, společenské zábavy a gastronomie.
Bistro
čtvrtek 11:00 - 22:00
otevírá za 0:22
nám. Svobody 182, 685 01 Bučovice, Česko
Domací burgery, pizza, těstoviny, saláty, dezerty - vše vlastní výroby z vybraných surovin. Můžete si pochutnat přímo u nás nebo vám vše zabalíme s sebou.
Restaurace
čtvrtek 7:30 - 21:30
zavírá za 10 hod. a 53 min.
Okružní 155, 543 51 Špindlerův Mlýn, Česko
První restaurace ve Špindlerově Mlýně i pro vegany a vegetariány.
10,0
Kavárna
čtvrtek 12:00 - 23:30
otevírá za 1:22
Americká 579, Vinohrady, 120 00 Praha-Praha 2, Česko
Nabízíme zajímavé kulinářské gastronomické pochoutky, výhradně veganské a často bezlepkové. Vše je o koření, takže i lidé, kteří nejsou vegetariáni, vegani, si chuťově přijdou na své.
Restaurace
čtvrtek 9:00 - 22:00
zavírá za 11 hod. a 23 min.
Jeseniova 56, 130 00 Praha 3-Žižkov, Česko
Pizzerie, cafeteria a restaurace s bezbariérovým vstupem nabízí pizzy, domácí těstoviny, vegetariánské pochoutky a nově i speciální veganské menu.
Restaurace
čtvrtek 11:30 - 21:30
otevírá za 0:52
Nerudova 221/36, Malá Strana, 118 00 Praha-Praha 1, Česko
Veganská restaurace v srdci Prahy na Malé Straně, přímo pod Pražským hradem s teráskou s krásným výhledem.
pickup
Restaurace
čtvrtek 10:00 - 20:00
zavírá za 9 hod. a 23 min.
Krajinská 238/23, České Budějovice 1, 370 01 České Budějovice, Česko
Vegan restaurace nabízející řadu výtečných vařených i nevařených veganských a RAW pokrmů a specialit, kavárna obohacená o rozsáhlou nabídku chuťově skvostných RAW dortů a dezertů.
Restaurace
Dočasně uzavřeno
Sokolovská 327/29, 186 00 Praha 8-Karlín, Česko
Nekuřácká vegetariánská restaurace, která pod jednou střechou a v jedné kuchyni spojuje kvalitní bezmasá jídla a pracovní uplatnění lidí znevýhodněných na trhu práce.