tř. Míru 2672, 530 02 Pardubice-Pardubice I, Česko
Cílem naší restaurace je nabídnout zákazníkům čerstvý, rychlý, kvalitně připravený oběd bez polotovarů a dochucovadel - denně 2 bezmasá /vegetariánská i veganská/ jídla a 1 masové. V létě rovněž salát. Kromě toho vyrábíme čerstvé těstoviny pod vlastní značkou NAŠE ČERSTVÉ TĚSTOVINY, máme skvělou cukrárnu a pečeme bezlepkový i 100%žitný kvasový chléb.
Připravujeme vše bez lepku, laktózy, cukru a živočišných produktů. Přijďte posedět na snídani, lehký oběd či odpolední svačinku. Můžete si pochutnat na salátech, pomazánkách, dortících, kávě a smoothie.
Domací burgery, pizza, těstoviny, saláty, dezerty - vše vlastní výroby z vybraných surovin. Můžete si pochutnat přímo u nás nebo vám vše zabalíme s sebou.
Vodičkova 673/4, Nové Město, 110 00 Praha-Praha 1, Česko
Opravdová italská zmrzlina vlastní výroby z čerstvého farmářského mléka a sezónního ovoce. Dále v naší nabídce najdete lahodnou italskou kávu a domácí dorty & dezerty.
Opravdová italská zmrzlina vlastní výroby z čerstvého farmářského mléka a sezónního ovoce. Dále v naší nabídce najdete lahodnou italskou kávu a domácí dorty & dezerty.
Bistro & kavárna v unikátním prostoru v centru Plzně s nabídkou servírovaných snídaní, domácích dezertů, sendvičů, salátů a vyváženého poledního menu mezinárodní kuchyně.
Nají se u nás bezlepkáři, vegetariáni, vegani i masaři. Nad jídlem přemýšlíme. Chceme, aby bylo lepší, tradičnější a bez zbytečných polotovarů. Nakupujeme u místních dodavatelů a farmářů.
Vytvořili jsme v Karlíně místo, kde si k jednomu stolu sedne vegan, vegetarián i milovník masa a každý dostane na talíři jídlo, které dává smysl. Spojovat lidi bez předsudků, to je naší hlavní misí.
Bistro, situované ve sklepních prostorách, s příjemnou atmosférou a minimalistickým industriálním vzhledem. Vynikající sushi delikatesy, vytvářím z kvalitních ryb z moře nebo volných sádek a bio zeleniny, k tomu vychlazené prosecco, točené pivo nebo domácí limonáda.
Jsme Bistro, kavárna s kuchyní. Používáme základní čerstvé suroviny, ze kterých v kuchyni tvoříme slast na talíři. Na denním menu vždy alespoň jedno vegetariánské jídlo.