tř. Míru 2672, 530 02 Pardubice-Pardubice I, Česko
Cílem naší restaurace je nabídnout zákazníkům čerstvý, rychlý, kvalitně připravený oběd bez polotovarů a dochucovadel - denně 2 bezmasá /vegetariánská i veganská/ jídla a 1 masové. V létě rovněž salát. Kromě toho vyrábíme čerstvé těstoviny pod vlastní značkou NAŠE ČERSTVÉ TĚSTOVINY, máme skvělou cukrárnu a pečeme bezlepkový i 100%žitný kvasový chléb.
Pizza podle italských receptur, postupů a hlavně z kvalitních italských surovin. Nabízíme také VEGAN varianty a najdete nás u Náměstí Jiřího z Poděbrad nebo vám pizzu dovezeme až ke dveřím!
Domací burgery, pizza, těstoviny, saláty, dezerty - vše vlastní výroby z vybraných surovin. Můžete si pochutnat přímo u nás nebo vám vše zabalíme s sebou.
Milujeme zmrzlinu! A tato naše vášeň nás přivedla až do italských končin, kde jsme se několik let učili od místních mistrů vyrábět tu nejlahodnější řemeslnou zmrzlinu, která zaručeně uchvátí Vaše smysly. Spokojeni od nás odejdou i vegani!
Bistro & kavárna v unikátním prostoru v centru Plzně s nabídkou servírovaných snídaní, domácích dezertů, sendvičů, salátů a vyváženého poledního menu mezinárodní kuchyně.
Francouzská 21, Vinohrady, 120 00 Praha-Praha 2, Česko
Milujeme zmrzlinu! A tato naše vášeň nás přivedla až do italských končin, kde jsme se několik let učili od místních mistrů vyrábět tu nejlahodnější řemeslnou zmrzlinu, která zaručeně uchvátí Vaše smysly. A nejen to, máme pro vás i palačinky, kokteejly, kávu a víno. Spokojeni od nás odejdou i vegani!
Milujeme zmrzlinu! A tato naše vášeň nás přivedla až do italských končin, kde jsme se několik let učili od místních mistrů vyrábět tu nejlahodnější řemeslnou zmrzlinu, která zaručeně uchvátí Vaše smysly. Spokojeni od nás odejdou i vegani!
Vinohradská 2828/151, 130 00 Praha 3-Žižkov, Česko
Veganský způsob stravování není pouze etickou volbou, ale také velmi chutnou, zdravou, vyváženou a rozmanitou alternativou k běžnému stravování. Nově si můžete přijít do Loving Bistro pochutnat i u nás v Atriu Flora.
Nají se u nás bezlepkáři, vegetariáni, vegani i masaři. Nad jídlem přemýšlíme. Chceme, aby bylo lepší, tradičnější a bez zbytečných polotovarů. Nakupujeme u místních dodavatelů a farmářů.