Pizza podle italských receptur, postupů a hlavně z kvalitních italských surovin. Nabízíme také VEGAN varianty a najdete nás u Náměstí Jiřího z Poděbrad nebo vám pizzu dovezeme až ke dveřím!
Tradiční mexická kuchyně, vyhledávaná gurmány celého světa se začíná pomalu prosazovat i u nás. Věříme, že i naše mexicko-americká restaurace se zaslouží o to, že i vy se stanete jejím velkým vyznavačem.
Náměstí Míru 1221/4, Vinohrady, 120 00 Praha-Praha 2, Česko
Vyrobeno ručně a s láskou v centru Prahy. Kromě masových burgerů najdete v nabídce i tři 100% vegan s masem Beyond Meat. Vegetariáni si ho pak mohou poručit i do původně masových burgerů. K tomu na vás čeká vždy výběr piv z minipivovarů.
Špindlerovské náměstí 10, 543 51 Špindlerův Mlýn, Česko
Italská kuchyně. Pro vegetariány je tu pizza a těstoviny. Vegani si pak mohou upravit některou z pizz. Přidání ingrediencí není problém. Dobré pivo, koktejly a posezení s výhledem na městečko.
Vytvořili jsme v Karlíně místo, kde si k jednomu stolu sedne vegan, vegetarián i milovník masa a každý dostane na talíři jídlo, které dává smysl. Spojovat lidi bez předsudků, to je naší hlavní misí.
Hospůdka zaměřená na vegetariánské a veganské pokrmy. Domácí kuchyně, skvělé pivo a víno, domácí limonády, výběrová káva, ... Přes týden se stavte na výbornou večeři a o víkendu ochutnejte skvělý brunch.
Počernická 509/85, 108 00 Praha 10-Malešice, Česko
Chcete zažít atmosféru sto let starého vesnického stavení? Pokochat se interierem, na něž byl přenesen materiál z vodního mlýna postaveného roku 1914? Na pivo, na koktejl, vegetariáni si vyberou v předkrmech, hlavních jídlech i dezertech.
Na Chodovci 3268/1a, 141 00 Praha 4-Záběhlice, Česko
První Pivní Tramvaj se nachází na tramvajové smyčce ve Spořilově. Nabízí rozmanitý výběr piv od malovýrobců, ale také pokrmů, které si k pivu můžete objednat. V nabídce najdete i veganské menu.
Špindlerův Mlýn 116, 543 51 Špindlerův Mlýn, Česká republika
Pod vedením šéfkuchaře pana Pasquale Valle z Kampánie vám nabízejí to nejlepší z italské kuchyně, hlavně pizzu, připravenou podle originální receptury a upečenou v peci, vytápěné dřevem přímo před hostem.