Restaurace
sobota 16:00 - 1:00
otevírá za 0:31
Slovákova 359/10, 602 00 Brno-střed-Veveří, Česko
VEGALITÉ (čti: vegalite) restaurace a klub zaměřený na veganskou a vegetariánskou kuchyň s bezlepkovými možnostmi a D.I.Y. nekomerční hudbu.
10,0
Restaurace
sobota 12:00 - 20:00
zavírá za 4 hod. a 32 min.
tř. Kpt. Jaroše 26, 602 00 Brno-střed, Česko
Skvělá domácí veganská kuchyně v příjemném prostředí. Denní menu, speciální večeře, výborné zákusky a nechybí ani rozvoz.
Restaurace
sobota zavřeno
Nádražní 54/102, Smíchov, 150 00 Praha-Praha 5, Česko
Veganská restaurace a kavárna na pražském Andělu. V naší nabídce najdete pouze čistě rostlinné produkty – ať už na poledním menu, na stálém jídelním lístku nebo v denně se měnícím sortimentu domácích dortů a dezertů a čerstvých limonád.
10,0
Restaurace
sobota 11:30 - 21:30
zavírá za 6 hod. a 2 min.
Nerudova 221/36, Malá Strana, 118 00 Praha-Praha 1, Česko
Veganská restaurace v srdci Prahy na Malé Straně, přímo pod Pražským hradem s teráskou s krásným výhledem.
Restaurace
sobota zavřeno
U Rajské zahrady 809/14, 130 00 Praha 3-Žižkov, Česko
Pekelně dobrá veganská kuchyně.
10,0
Restaurace
Dočasně uzavřeno
Sokolovská 327/29, 186 00 Praha 8-Karlín, Česko
Nekuřácká vegetariánská restaurace, která pod jednou střechou a v jedné kuchyni spojuje kvalitní bezmasá jídla a pracovní uplatnění lidí znevýhodněných na trhu práce.
Restaurace
sobota 9:00 - 23:00
zavírá za 7 hod. a 32 min.
Pernerova 697/35, 186 00 Praha 8-Karlín, Česko
Vytvořili jsme v Karlíně místo, kde si k jednomu stolu sedne vegan, vegetarián i milovník masa a každý dostane na talíři jídlo, které dává smysl. Spojovat lidi bez předsudků, to je naší hlavní misí.
Restaurace
sobota 12:00 - 0:00
zavírá za 8 hod. a 32 min.
Plynární 23, 170 00 Praha 7-Holešovice, Česko
Kavárna/restaurace v prvním patře klubu Cross, kde si kromě dobré kávy můžete vybrat i z několika jídel. Hummusové variace, výborná pizza, ...
Restaurace
sobota 9:30 - 22:00
zavírá za 6 hod. a 32 min.
Sokolovská 125, 180 00 Praha 8-Palmovka, Česko
Nají se u nás bezlepkáři, vegetariáni, vegani i masaři. Nad jídlem přemýšlíme. Chceme, aby bylo lepší, tradičnější a bez zbytečných polotovarů. Nakupujeme u místních dodavatelů a farmářů.