Krajinská 238/23, České Budějovice 1, 370 01 České Budějovice, Česko
BIO veganská jídelna. Každý všední den nabízíme obědové menu, nově po získání Certifikátu BIO převážně připravované z BIO potravin, které se skládá vždy z bezlepkové polévky, minimálně ze tří hlavních jídel a salátů v salátovém baru dle denní nabídky.
Veganské bistro v centru Tachova, vaříme bez masa, bez mléka, bez vajec a hlavně bez kompromisů v kvalitě, s láskou k jídlu a úctou k přírodě. Denní menu, bagety, saláty a snídaně.
Bistro & kavárna v unikátním prostoru v centru Plzně s nabídkou servírovaných snídaní, domácích dezertů, sendvičů, salátů a vyváženého poledního menu mezinárodní kuchyně.
Veganské bistro se stálou i obědovou nabídkou, které je součástí brněnského Kabinetu MÚZ. Vždy je připravena polévka, hlavní chod a dezert. Nají se zde i bezlepkáři.
Není nám jedno naše zdraví ani zdraví naší planety a životy ostatních zvířat, kteří tu s námi žijí. Jsme veggie bistro a café, které najdete u farmářských trhů na náměstí Jiřího z Poděbrad. Připravujeme pro vás i denní menu.
Vinohradská 2828/151, 130 00 Praha 3-Žižkov, Česko
Veganský způsob stravování není pouze etickou volbou, ale také velmi chutnou, zdravou, vyváženou a rozmanitou alternativou k běžnému stravování. Nově si můžete přijít do Loving Bistro pochutnat i u nás v Atriu Flora.
Pobřežní 394/12, Karlín, 186 00 Praha-Praha 8, Česko
Základem našich receptů jsou nezpracované a nerafinované přírodní suroviny – čerstvá zelenina a ovoce, celozrnné obiloviny, luštěniny, ořechy a semínka. Všechna naše jídla jsou veganská.
Jsme malé rodinné bistro a naším hlavním cílem je tvořit chutná rostlinná jídla pro všechny - tak, jak by si to přála naše maminka. Tedy s láskou, poctivě a hlavně chutně! Nikdo nebyl lepší kuchař než právě ona.
Chceme Vám prinášať jedlo chutnejšie, zdravšie a ľahšie. Zároveň myslíme aj na životné prostredie a snažíme sa pri príprave našich jedál čo najviac znižovať dopady na prírodu, ľudí aj zvieratá.
Jsme Bistro, kavárna s kuchyní. Používáme základní čerstvé suroviny, ze kterých v kuchyni tvoříme slast na talíři. Na denním menu vždy alespoň jedno vegetariánské jídlo.