Vegetariánská Bio restaurace sídlí ve Střílkách v historické budově bývalého pivovaru z roku 1750. V příjemném posezení pod klenutými stropy si můžete nerušeně vychutnat zdravé dobroty. Nabízíme menu připravené z kvalitních lokálních a co nejčerstvějších surovin!
Naše vegetariánské a veganské bistro se nachází v 💚 Beskyd na Čeladné. Nabízíme bezlepkové a bezlaktózové varianty jídel a dezertů, kávu z místní pražírny, limonády, atd. Přes týden vaříme obědová meníčka a hlavní nabídku každé tři měsíce obměňujeme 😉
Cafe & Bistro Slunečnice je jedinečnou a netypickou provozovnou s plně bezbariérovým přístupem. Můžete se u nás skvěle vegetariánsky a zdravě najíst nebo si vychutnat dobrou kávu stranou od ruchu nákupů v příjemném kavárenském prostředí.
Hledáte spojení výborného vína od regionálních vinařů, skvělé kuchyně a tradiční atmosféry, kterou najdete jen na Slovácku?To je Moja vinotéka.O denní menu se stará veganská a vegetariánská kuchyně od Ezoboostru.
Jsme tolerantní k vašim intolerancím.
Jsme malé rodinné bistro a naším hlavním cílem je tvořit chutná rostlinná jídla pro všechny - tak, jak by si to přála naše maminka. Tedy s láskou, poctivě a hlavně chutně! Nikdo nebyl lepší kuchař než právě ona.
Samoobslužná restaurace. Při přípravě jídel vycházíme z tradiční indické vegetariánské kuchyně, tzn. nepoužíváme maso, ryby, vejce ani produkty, které je obsahují. V druhém patře Galerie Harfa.
Samoobslužná restaurace. Při přípravě jídel vycházíme z tradiční indické vegetariánské kuchyně, tzn. nepoužíváme maso, ryby, vejce ani produkty, které je obsahují.
Naším cílem je nabídnout vám jídla a nápoje vynikající chuti s pozitivním vlivem na zdraví. Zdravé vegetariánské i veganské speciality, dezerty, smoothies.
Samoobslužná restaurace. Při přípravě jídel vycházíme z tradiční indické vegetariánské kuchyně, tzn. nepoužíváme maso, ryby, vejce ani produkty, které je obsahují.
Hybernská 1034/5, Nové Město, 110 00 Praha-Praha 1, Česko
Červený Jelen, je od podzimu 2019 nová restaurace, která v sobě kombinuje ducha prvorepublikových restaurací se současným moderním pojetím gastronomie i servisu.
Pec pod Sněžkou 209, 542 21 Pec pod Sněžkou, Česko
Oblíbená pecká restaurace, na čepu Krakonoš, výborné jídlo. Nechybí nabídka pro vegetariány a vegany. Posedět můžete v dolní hospůdce s předzahrádkou nebo v horním baru s prosklenou terasou.
Samoobslužná restaurace. Při přípravě jídel vycházíme z tradiční indické vegetariánské kuchyně, tzn. nepoužíváme maso, ryby, vejce ani produkty, které je obsahují.
Samoobslužná restaurace. Při přípravě jídel vycházíme z tradiční indické vegetariánské kuchyně, tzn. nepoužíváme maso, ryby, vejce ani produkty, které je obsahují.
Samoobslužná restaurace. Při přípravě jídel vycházíme z tradiční indické vegetariánské kuchyně, tzn. nepoužíváme maso, ryby, vejce ani produkty, které je obsahují.
Vladislavova 24, Nové Město, 110 00 Praha-Praha 1, Česko
Samoobslužná restaurace. Při přípravě jídel vycházíme z tradiční indické vegetariánské kuchyně, tzn. nepoužíváme maso, ryby, vejce ani produkty, které je obsahují.
Samoobslužná restaurace. Při přípravě jídel vycházíme z tradiční indické vegetariánské kuchyně, tzn. nepoužíváme maso, ryby, vejce ani produkty, které je obsahují.
Veganská & vegetariánská restaurace v Hodoníně. Nabízíme až 4 druhy poledního menu, z toho minimálně jedno bezlepkové, prostory k firemním a rodinným oslavám, domácí houskové knedlíky, ...
Vinohradská 2828/151, 130 00 Praha 3-Žižkov, Česko
Veganský způsob stravování není pouze etickou volbou, ale také velmi chutnou, zdravou, vyváženou a rozmanitou alternativou k běžnému stravování. Nově si můžete přijít do Loving Bistro pochutnat i u nás v Atriu Flora.
Zastavte se na naše indicko-nepálské speciality na letní zahrádku nebo tématické restaurace. Vaříme i pro vegetariány a vegany. Pestrá nabídka jídel i pro Vaše chuťové pohárky.
Vytvořili jsme v Karlíně místo, kde si k jednomu stolu sedne vegan, vegetarián i milovník masa a každý dostane na talíři jídlo, které dává smysl. Spojovat lidi bez předsudků, to je naší hlavní misí.
Jsme Bistro, kavárna s kuchyní. Používáme základní čerstvé suroviny, ze kterých v kuchyni tvoříme slast na talíři. Na denním menu vždy alespoň jedno vegetariánské jídlo.