Štefánikova 225, 742 21 Kopřivnice, Česko (11 m od Frýdek-Místek)
Přijďte na kávu, koktejl, záskusky, dorty, koblížky nebo třeba na zmrzlinu. Pravidelně každý den několik druhů veganských dezertů, ovocné sorbety, rostlinné mléko do kávy a i něco slaného na zub.
nám. Svobody 182, 685 01 Bučovice, Česko (71 m od Frýdek-Místek)
Domací burgery, pizza, těstoviny, saláty, dezerty - vše vlastní výroby z vybraných surovin. Můžete si pochutnat přímo u nás nebo vám vše zabalíme s sebou.
nám. 5. května 835, 500 02 Hradec Králové, Česko (118 m od Frýdek-Místek)
Bistro, café & music bar v Hradci Králové, jehož cílem je znovu probudit zapomenuté Genius Loci Hradecké náplavky jako místa kultury, umění, společenské zábavy a gastronomie.
Velká Úpa 129, 542 21 Pec pod Sněžkou, Česko (134 m od Frýdek-Místek)
Příjemná restaurace s domácí kuchyní. Letní zahrádka. Vegetarián si vybere, vegan si může dát k pivu výborné domácí chipsy s kečupem nebo šopák bez sýru.
Havlíčkovo nám. 512/16, Vnitřní Město, 284 01 Kutná Hora, Česko (139 m od Frýdek-Místek)
Rodinná zahradní restaurace s tradičními českými pokrmy v trochu modernějším kabátu. Čeká na vás výběr ze světové kuchyně, kterou máme rádi, a také o nic méně chutné veganské speciality – na ně máme přímo vyhrazený prostor v kuchyni a i jednoho kuchaře.
Vchod od regulace, Ke Stadionu 179, Podmoklice, 513 01 Semily, Česko (148 m od Frýdek-Místek)
Tvoříme pro Vás místo, kde si budete moci dát vegetariánské (a někdy i veganské) obědové menu nebo víkendový brunch. Místo, kam si zajdete na lahodnou kávu a zákusky či pečivo z naší výroby.
Oběd třeba objednat předem, nejpozději do 9:00 daného dne. K dispozici vždy tzv. jídlo týdne.
Na Chodovci 3268/1a, 141 00 Praha 4-Záběhlice, Česko (174 m od Frýdek-Místek)
První Pivní Tramvaj se nachází na tramvajové smyčce ve Spořilově. Nabízí rozmanitý výběr piv od malovýrobců, ale také pokrmů, které si k pivu můžete objednat. V nabídce najdete i veganské menu.
Sokolovská 125, 180 00 Praha 8-Palmovka, Česko (175 m od Frýdek-Místek)
Nají se u nás bezlepkáři, vegetariáni, vegani i masaři. Nad jídlem přemýšlíme. Chceme, aby bylo lepší, tradičnější a bez zbytečných polotovarů. Nakupujeme u místních dodavatelů a farmářů.